Trattoria Nonna Sophia

Porvoon Pikku-Italia, italialaisen tunnelman trattoria Nonna Sophia, palvelee italialaisesta ruuasta nauttivia asiakkaita kaupungin vanhan kaupungin kynnyksellä. Trattorian italialaisessa kiviuunissa paistuu napolilainen pizza avotulella ja kausittain vaihtuva carte-lista tarjoaa makuelämyksiä Italian eri maakuntien nautintoihin. Olemme keränneet kautta Italian parhaita ruokatuotteita tarjolle  antipastoissa, primi-, piatti principal- ja dolce-annoksiin.

Calabrialainen Pastificio Gioian pasta vie täyteläisellä rakenteellaan kielen mennessään, oliiviöljynä käytämme Puglialaisia Frisino Companyn maukkaita öljyjä ja tryffelituotteet saapuvat toscanalaiselta Stefania Calugilta. Kahvina tarjoamme Pohjois-Italialaisen paahtimon, La Cafferian, kahveja. 

Ravintola-annoksia voi tilata mukaan otettavaksi ja trattorian oman maahantuonnin italialaisia, laadukkaita ruokatuotteita on ostettavissa delistä tarjolle omaan ruokapöytään ja tuliaisiksi. 

Viinivalikoimamme runko on oman maahantuonnin viinit, jotka olemme valinneet eri tuottajilta Italian eri maakunnista. Viinivalikoimassa, jota laajennamme sopivissa määrin, korostuu Italian perinteiset ja tyypilliset viinirypäleet.  

Trattorian katettu terassi tarjoaa viihtyisän sijainnin nauttia  lounaasta iltaan  paitsi italialaisia ruokia ja juomia, niin viihtyä yksin tai seurassa. 


pizza on brown wooden tableNapolilainen pizza paistuu avotulella italialaisessa kiviuunissa.